• Wicks Verticale Drainage
  • Wicks Verticale Drainage
  • Wicks Verticale Drainage
  • Wicks Verticale Drainage
  • Wicks Verticale Drainage
  • Wicks Verticale Drainage
  • Wicks Verticale Drainage
  • Wicks Verticale Drainage

Wicks Verticale Drainage


Wicks Verticale Drainage

“We can offer a complete tailored package for almost any geosynthetic challenge”

CeTeau Wick Drain Productie
De CeTeau-Drain wordt geproduceerd door Geoplast Co., Ltd. in de provincie Rayong, Thailand en Capital Envoy (M) Sdn Bhd in Shah Alam, Maleisië. De totale capaciteit van onze fabrieken is meer dan 100.000.000 meter per jaar. Wij produceren onze drains met alleen hoogwaardige polypropyleen, die bevat geen extra chemische stoffen die de bodem kunnen verontreinigen. Het filter materiaal is gemaakt van speciaal geselecteerde non-woven materialen die een hoge treksterkte in combinatie met een lage rek garanderen. Het filter is beschikbaar in verschillende gewichts klasse waardoor CeTeau in combinatie met verschillende kern types altijd de juiste drain voor de plaatselijke bodemstructuur kan leveren. CeTeau-Drain wordt geproduceerd onder een strenge kwaliteitscontrole. De productiefaciliteiten in Thailand en Maleisië zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001:2000 Quality Management Systems standaard door de UKAS-geaccrediteerde certificatie-instellingen AJA Registrars (AJA08/12988) en Global Group (7556213810) respectievelijk. Geef ons uw eisen en wensen en wij zullen een drain boven uw verwachtingen produceren.

CeTeau Wick Drain Installatie
CeTeau is naast producent ook een van de grootste dain installateurs met wereldwijde project ervaring. CeTeau-Drain wordt geïnstalleerd met een inhuis ontwikkelde hoge snelheid installatie rig, drain stitcher of makelaar genoemd. De hydraulische rig wordt aangedreven door hydraulische graaf machine, waardoor er geen noodzaak voor een aparte power pack of andere extra apparatuur. CeTeau heeft capaciteit verticale drains tot een diepte van 50 meter met een installatie kracht van 30 ton te installeren.

Met meer dan 30 rigs is CeTeau bijna altijd instaat U waar dan ook ter werreld van dienst te zijn.

Het installatie principe is dat de drain door middel van een stalen koker profiel tot op de gewenste diepte geinstalleerd wordt, waarna het stalen profiel terug getrokken wordt.
Het stalen installatie profiel (120*60*10 mm) wordt afgesloten door de ankerplaat welke tevens de drain op de gewenste diepte houdt wanneer het profiel terug getrokken wordt.
Het installatie grid wordt bepaald, op basis van de geotechnische analyses welke CeTeau ook inhuis aan kan bieden.

De installatie kwaliteit wordt vastgelegd door high tech computer apparatuur, een door CeTeau ontwikkelde drain logger. De drain logger registreerd de volgende informatie; Installatie datum, Installatie tijd, Maximum installatie kracht, Installatie diepte, Totaal aantal drains geïnstalleerd en de totale cumulatieve hoeveelheid geïnstalleerde drain, bovendien beschikt het systeem over een diepte / druk waarschuwing en kan deze worden aangesloten op de graafmachine waardoor semi automatische bediening mogelijk is.

Het systeem is USB gebaseerd, zodat de opgeslagen gegevens eenvoudig kunnen worden overgedragen van de data logger naar elke pc en omgezet in een Excel-bestand met de data in een overzichtelijke tabel en een grafische weergave die een goed inzicht in de bodem gesteldheid geeft.

VERTICAL WICK DRAIN


Products
Categorieën

CONTROLE
Verified By QuinL
Super Verified Member
8th   Year Guarantee by QuinL
Verificatie Profile ® dient om transparantie over de identiteit en de legitimiteit van uw handelspartners op QuinL.com bieden. Alleen bedrijven die een authenticatie en verificatie procedure uitgevoerd door QuinL Verification hebben afgerond hebben een Verificatie profiel. Geverifieerd door QuinL.
Certificatie van het beheer
Kamer van Koophandel
Belastingbetaler Identificatie Nummer (TIN)
Company Affidavit / Company Certificate
aanvrager informatie
naam: Manager
jaar Aangemeld: November 2011
online boekingen : Bedrijfsprofiel, Products(14)
Company authenticatie
vennootschap naam: CeTeauFarEastCo.,Ltd.
geregistreerd adres: Sinn-sathorn Tower 38 Floor, 77/171 Krungthonburi Road Klongtonsai 10600
Land / gebied: Thailand

CONTACT US
vennootschap naam: CeTeauFarEastCo.,Ltd.
contactpersoon: Manager
adres: Sinn-sathorn Tower 38 Floor, 77/171 Krungthonburi Road
Sub-district: Klongtonsai
land: Thailand
postcode: 10600
telefoon: +662-8620960-7
Fax: +662-8620780
E-mail: salesthailand@ceteau.com
Stuur bericht naar aanbieder
landnummer Telefoonnummer
+66
Fout, ty later opnieuw.
Copyright ©2019, Verified by QuinL.co.th. All Rights Reserved.