Vibro Stone Columns


Vibro Stone Columns

Vibro Stone Columns Vacuum Consolidatie CeTeauFarEastCo.
CeTeauFarEastCo.,Ltd. telefoon: +662-8620960-7 Fax: +662-8620780

CeTeau Vibro Stone Columns

Om het volledige spectrum van grondverbetering aan te kunnen bieden is CeTeau een strategische alliantie met Betterground aangegaan, hierdoor zijn wij nu in staat alle soorten van vibro verdichting en stone columns aan te bieden. Met de CeTeau Vibro stone column methode wordt het draagvermogen van de onderground verbeterd door het vormen van stenen kolommen in de slappe grond. Deze techniek zorgt voor een economisch en technisch verantwoorde oplossing voor een breed scala van geotechnische en funderings problemen. Stone Columns zijn met succes toegepast op grote infrastructurele projecten zoals dijken, snelweg, luchthaven start-en landingsbanen, havenfaciliteiten en onder grote industriële structuren, zoals olie-tanks en silo's. Het is een veel toegepaste keuze voor funderingen in aardbeving gevoelige gebieden, omdat het liquefaction van de grond kan voorkomen.

CeTeau heeft installatie machines om stone coumns volgens de Top feed, Bottom feed methode en Bottom feed off shore te installeren.

CeTeau Vibro Verdichting

Verdichting van granulaire grond tot in de diepe lagen, Vibro Verdichting is ook bekend als "vibroflotatie". Natuurlijke afzettingen, zowel als kunstmatige zand aanwinningen kunnen worden verdicht tot een diepte van maximaal 70 m. De intensiteit van verdichting kan worden gevarieerd om aan de draagkracht criteria te voldoen. Andere positieve effecten zoals een vermindering van zowel de totale en secundaire zettingen worden ook bereikt met deze methode. Het risico op liquivaction in aardbeving gevoelig gebieden is wordt ook drastisch verminderd.

Het verdichting proces bestaat uit het los schudden van de bodem deeltjes als gevolg van de trilling, die vervolgens zorgt voor een herschikking van de deeltjes in een dichtere toestand.

Effecten van Verdichting: De zand-en grind deeltjes herschikken in een dichtere toestand, De verhouding van horizontale naar verticale effectieve spanning is aanzienlijk toegenomen, De doorlatendheid van de bodem is 2 to 10 maal gereduceerd, afhankelijk van vele factoren, De inwendige wrijvingshoek wordt verhoogt, meestal door tot 8 graden, er wordt consolidatie met een verdichtings graad van 2% tot 15%, typisch 5% van de bodem massa bereikt en de stijfheid modulus wordt 2 tot 4 keer groter.

Laatste update:
Laatste update: June 18, 2019 9:52 pm
CeTeauFarEastCo.,Ltd. telefoon: +662-8620960-7 Fax: +662-8620780

VERBAND Products
 • Folie Afdichtingen

  Folie Afdichtingen

  CeTeau polyethyleen liners komen in een verscheidenheid van oppervlakken, van glad tot grof gestructureerd.

 • Speciale Vacuümpomp

  Speciale Vacuümpomp

  Zeer geschikt voor onze vacuüm consolidatie of als bron bemalings pompen. Voor Azië, heeft is speciale tropische versie met extra koeling gebouwd.

 • Silt Protectors

  Silt Protectors

  De belangrijkste functie van de silt protector is om vervuilt water te omsluiten en hiermee de invloed op het omliggende gebied te minimaliseren.

 • Geocel

  Geocel

  CeTeau Cel biedt een uitstekende bescherming voor hellingen tegen erosie, stabiliseert de grond (horizontaal) voor dragende doeleinden.

 • Verticale Drains

  Verticale Drains

  Verticale drains worden meestal gebruikt om de zettings periode te verkorten en hiermee het bouwrijp maken van een project te reduceren.

 • Geogrids

  Geogrids

  Geogrids zijn ontwikkeld om de grenzen van zwakke natuurlijke bodems en andere minerale bouwmaterialen te overwinnen.

 • Vacuum Consolidatie

  Vacuum Consolidatie

  CeTeau Vacuo is ontworpen om de consolidatie van slappe klei en veen gronden met een hoge water verzadiging te versnellen.

 • Waterstop-CT

  Waterstop-CT

  Waterstop-CT is ontworpen voor zowel continue en intermitterende hydrostatische omstandigheden en is met succes getest tot 70 m hydrostatische druk.

 • Bentoniet Matten

  Bentoniet Matten

  Onze 6mm dik GCLs hebben betere water afsluitende eigenschappen dan een meter verdichte klei.

 • Schanskorven Systeem

  Schanskorven Systeem

  Schanskorven zijn op grond van hun weergaloze kracht, aanpassingsvermogen en bewezen betrouwbaarheid.

 • Strip Drains

  Strip Drains

  In de meeste gevallen is de installatie van dit alternatief minder duur dan een goed doorlatende drainage laag.

 • Geotextiel

  Geotextiel

  Geotextiel heeft in de laatste jaren een onmisbare plaats onder de bouwmaterialen in de civiele techniek in genomen.


CONTACT US
vennootschap naam: CeTeauFarEastCo.,Ltd.
contactpersoon: Manager
adres: Sinn-sathorn Tower 38 Floor, 77/171 Krungthonburi Road
Sub-district: Klongtonsai
land: Thailand
postcode: 10600
telefoon: +662-8620960-7
Fax: +662-8620780
E-mail: salesthailand@ceteau.com
onderzoek
landnummer Telefoonnummer
+66
Fout, ty later opnieuw.
Copyright ©2019, Verified by QuinL.co.th. All Rights Reserved.