Verticale Drains


Verticale Drains

Verticale Drains Vacuum Consolidatie Vibro Stone Columns CeTeauFarEastCo.
CeTeauFarEastCo.,Ltd. telefoon: +662-8620960-7 Fax: +662-8620780

CeTeau Wick Drain
Wick Drains beter bekend als verticale drainage of drainage lint, de geprefabriceerde drain bestaat uit een geëxtrudeerde kern van polypropyleen (PP) in een configuratie die maximaal waterdebiet aan beide zijden van de kern garandeerd. De kern is omsloten in een non-woven filter, ultrasoon gelast op de overlap. Grondverbetering door middel van verticale drainage wordt toegepast in gebieden met samendrukbare, water verzadigde bodems zoals veen en klei, waar grote zettingen kunnen optreden. De verhoogde waterspanning kan tevens instabiliteit veroorzaken.

De geprefabriceerde drains worden verticaal geïnstalleerd vanaf het maaiveld tot de onderkant van de zettings gevoelige grondlaag, om de water dissipatie te vergroten waardoor de consolidatie versnelt plaats vindt. Door verkorting van het drainage pad met verticale drains in veen en klei, het duurt slechts enkele weken of maanden in plaats van jaren, om de grond bouwrijp op te leveren. 

Toepassingen:
Verticale drains worden meestal gebruikt om de zettings periode te verkorten en hiermee het bouwrijp maken van een project te reduceren, en om na de bouw secundaire zettingen te voorkomen. Door het toepassen van een tijdelijke overbelasting op het talud, kan de periode van consolidatie nog verder worden versnelt. 
De belangrijkste toepassingen zijn, infrastructuur: wegen, spoorwegen, vliegvelden, haven bouw. Dijken, landaanwinning, stedelijke en industriële projecten.

Het succes van CeTeau-Drain is de gereduceerde bouwtijd en de eliminatie van het risico op instabiliteit door de maximale efficiëntie bij de afvoer van het poriewater uit de slappe grond, waarbij het filter optimale filtratie en permeabiliteit biedt.

CeTeau Wick Drain Productie
De CeTeau-Drain wordt geproduceerd door Geoplast Co Ltd in de provincie Rayong, Thailand en Capital Envoy (M) Sdn Bhd in Shah Alam, Maleisië. De totale capaciteit van onze fabrieken is meer dan 100.000.000 meter per jaar. Wij produceren onze drains met alleen hoogwaardige polypropyleen, die bevat geen extra chemische stoffen die de bodem kunnen verontreinigen. Het filter materiaal is gemaakt van speciaal geselecteerde non-woven materialen die een hoge treksterkte in combinatie met een lage rek garanderen. Het filter is beschikbaar in verschillende gewichts klasse waardoor CeTeau in combinatie met verschillende kern types altijd de juiste drain voor de plaatselijke bodemstructuur kan leveren. CeTeau-Drain wordt geproduceerd onder een strenge kwaliteitscontrole. De productiefaciliteiten in Thailand en Maleisië zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001:2000 Quality Management Systems standaard door de UKAS-geaccrediteerde certificatie-instellingen AJA Registrars (AJA08/12988) en Global Group (7556213810) respectievelijk. Geef ons uw eisen en wensen en wij zullen een drain boven uw verwachtingen produceren. 

CeTeau Wick Drain Installatie
CeTeau is naast producent ook een van de grootste dain installateurs met wereldwijde project ervaring. CeTeau-Drain wordt geïnstalleerd met een inhuis ontwikkelde hoge snelheid installatie rig, drain stitcher of makelaar genoemd. De hydraulische rig wordt aangedreven door hydraulische graaf machine, waardoor er geen noodzaak voor een aparte power pack of andere extra apparatuur. CeTeau heeft capaciteit verticale drains tot een diepte van 50 meter met een installatie kracht van 30 ton te installeren.

Met meer dan 30 rigs is CeTeau bijna altijd instaat U waar dan ook ter werreld van dienst te zijn.

Het installatie principe is dat de drain door middel van een stalen koker profiel tot op de gewenste diepte geinstalleerd wordt, waarna het stalen profiel terug getrokken wordt.

Het stalen installatie profiel (120*60*10 mm) wordt afgesloten door de ankerplaat welke tevens de drain op de gewenste diepte houdt wanneer het profiel terug getrokken wordt.

Het installatie grid wordt bepaald, op basis van de geotechnische analyses welke CeTeau ook inhuis aan kan bieden.

De installatie kwaliteit wordt vastgelegd door high tech computer apparatuur, een door CeTeau ontwikkelde drain logger. De drain logger registreerd de volgende informatie; Installatie datum, Installatie tijd, Maximum installatie kracht, Installatie diepte, Totaal aantal drains geïnstalleerd en de totale cumulatieve hoeveelheid geïnstalleerde  drain, bovendien beschikt het systeem over een diepte / druk waarschuwing en kan deze worden aangesloten op de graafmachine waardoor semi automatische bediening mogelijk is.

Het systeem is USB gebaseerd, zodat de opgeslagen gegevens eenvoudig kunnen worden overgedragen van de data logger naar elke pc en omgezet in een Excel-bestand met de data in een overzichtelijke tabel en een grafische weergave die een goed inzicht in de bodem gesteldheid geeft.

Laatste update:
Laatste update: June 18, 2019 9:52 pm
CeTeauFarEastCo.,Ltd. telefoon: +662-8620960-7 Fax: +662-8620780

VERBAND Products
 • Speciale Vacuümpomp

  Speciale Vacuümpomp

  Zeer geschikt voor onze vacuüm consolidatie of als bron bemalings pompen. Voor Azië, heeft is speciale tropische versie met extra koeling gebouwd.

 • Strip Drains

  Strip Drains

  In de meeste gevallen is de installatie van dit alternatief minder duur dan een goed doorlatende drainage laag.

 • Folie Afdichtingen

  Folie Afdichtingen

  CeTeau polyethyleen liners komen in een verscheidenheid van oppervlakken, van glad tot grof gestructureerd.

 • Geotextiel Tube

  Geotextiel Tube

  Het gebruik van geotextiel vervaardigde tubes wordt al vele jaren toegepast in een breed scala aan toepassingen.

 • Silt Protectors

  Silt Protectors

  De belangrijkste functie van de silt protector is om vervuilt water te omsluiten en hiermee de invloed op het omliggende gebied te minimaliseren.

 • Bentoniet Matten

  Bentoniet Matten

  Onze 6mm dik GCLs hebben betere water afsluitende eigenschappen dan een meter verdichte klei.

 • Vacuum Consolidatie

  Vacuum Consolidatie

  CeTeau Vacuo is ontworpen om de consolidatie van slappe klei en veen gronden met een hoge water verzadiging te versnellen.

 • Geotextiel

  Geotextiel

  Geotextiel heeft in de laatste jaren een onmisbare plaats onder de bouwmaterialen in de civiele techniek in genomen.

 • Geogrids

  Geogrids

  Geogrids zijn ontwikkeld om de grenzen van zwakke natuurlijke bodems en andere minerale bouwmaterialen te overwinnen.

 • Vibro Stone Columns

  Vibro Stone Columns

  Met de CeTeau Vibro stone column methode wordt het draagvermogen van de onderground verbeterd door het vormen van stenen kolommen in de slappe grond.

 • Waterstop-CT

  Waterstop-CT

  Waterstop-CT is ontworpen voor zowel continue en intermitterende hydrostatische omstandigheden en is met succes getest tot 70 m hydrostatische druk.

 • Geocel

  Geocel

  CeTeau Cel biedt een uitstekende bescherming voor hellingen tegen erosie, stabiliseert de grond (horizontaal) voor dragende doeleinden.


CONTACT US
vennootschap naam: CeTeauFarEastCo.,Ltd.
contactpersoon: Manager
adres: Sinn-sathorn Tower 38 Floor, 77/171 Krungthonburi Road
Sub-district: Klongtonsai
land: Thailand
postcode: 10600
telefoon: +662-8620960-7
Fax: +662-8620780
E-mail: salesthailand@ceteau.com
onderzoek
landnummer Telefoonnummer
+66
Fout, ty later opnieuw.
Copyright ©2019, Verified by QuinL.co.th. All Rights Reserved.