Vacuum Consolidatie


Vacuum Consolidatie

Vacuum Consolidatie Vibro Stone Columns CeTeauFarEastCo.
CeTeauFarEastCo.,Ltd. telefoon: +662-8620960-7 Fax: +662-8620780

CeTeau Vacuum Consolidatie

De innovatieve CeTeau vacuüm techniek “CeTeau Vacuo” is ontworpen om de consolidatie van slappe klei en veen gronden met een hoge water verzadiging te versnellen. Het systeem bestaat uit het installeren van geprefabriceerde verticale drains die individueel onder het installatie platform middels een connector verbonden zijn aan transmissie buizen. Deze 16 mm HDPE buizen worden dan op maaiveld niveau middels speciaal ontwikkelde vacuum dichte T-koppelingen aan een horizontaal buizen systeem aan gesloten. Deze zogenaamde drainage schermen, een rij verticale drains die zijn aaneengesloten aan een horizontale lijn worden buiten de ophoging (indien aanwezig) aangesloten op een inhuis ontwikkelde gecombineerde vacuum water pomp.

Het voordeel van deze methode ten opzichte van de traditionele afdichting door een geo-membraan is dat de lekken volledig traceerbaar zijn, zelfs na het aanbrengen van de ophoging.

De vacuum druk creëert een versnelde isotrope consolidatie van de bodem in een relatief korte tijd, waardoor de noodzaak voor de lange consolidatie termijn en potentieel onstabiele ophoging vervalt.

Het systeem is zeer geschikt onder de volgende voorwaarden; Stabiliteit problemen, Geen ruimte voor flauwe hellingen of bermen, minimale toegestane vervorming van de ondergrond (vlakbij gebouwen) of een zeer korte bouwtijd.

Voordelen van de CeTeau Vacuum Consolidatie Systeem: Een zeer korte installatie tijd, aanzienlijke tijdsbesparing in vergelijking met andere consolidatie methoden, flexibele configuratie omdat er geen geomembaarm toegeast wordt, Geen afdichtings sleufen, die instabiliteit of horizontale vervorming kunnen veroorzaken, isotrope consolidatie vermindert de kans op falen onder extra belasting, minder risico vervorming in nabij gelegen grond, gecontroleerde snelheid van belasten, vermindering van het ophoog material wat resulteerd in minder transport, geen verbinding met onderliggende aquifers, afscheiding van intermediaire zand lenzen is mogelijk, horizontale vervorming tijdens het ophogen wordt vermeden, grote reductie in secundaire zettingen.

Laatste update:
Laatste update: June 18, 2019 9:52 pm
CeTeauFarEastCo.,Ltd. telefoon: +662-8620960-7 Fax: +662-8620780

VERBAND Products
 • Folie Afdichtingen

  Folie Afdichtingen

  CeTeau polyethyleen liners komen in een verscheidenheid van oppervlakken, van glad tot grof gestructureerd.

 • Waterstop-CT

  Waterstop-CT

  Waterstop-CT is ontworpen voor zowel continue en intermitterende hydrostatische omstandigheden en is met succes getest tot 70 m hydrostatische druk.

 • Silt Protectors

  Silt Protectors

  De belangrijkste functie van de silt protector is om vervuilt water te omsluiten en hiermee de invloed op het omliggende gebied te minimaliseren.

 • Geogrids

  Geogrids

  Geogrids zijn ontwikkeld om de grenzen van zwakke natuurlijke bodems en andere minerale bouwmaterialen te overwinnen.

 • Verticale Drains

  Verticale Drains

  Verticale drains worden meestal gebruikt om de zettings periode te verkorten en hiermee het bouwrijp maken van een project te reduceren.

 • Strip Drains

  Strip Drains

  In de meeste gevallen is de installatie van dit alternatief minder duur dan een goed doorlatende drainage laag.

 • Geocel

  Geocel

  CeTeau Cel biedt een uitstekende bescherming voor hellingen tegen erosie, stabiliseert de grond (horizontaal) voor dragende doeleinden.

 • Vibro Stone Columns

  Vibro Stone Columns

  Met de CeTeau Vibro stone column methode wordt het draagvermogen van de onderground verbeterd door het vormen van stenen kolommen in de slappe grond.

 • Bentoniet Matten

  Bentoniet Matten

  Onze 6mm dik GCLs hebben betere water afsluitende eigenschappen dan een meter verdichte klei.

 • Speciale Vacuümpomp

  Speciale Vacuümpomp

  Zeer geschikt voor onze vacuüm consolidatie of als bron bemalings pompen. Voor Azië, heeft is speciale tropische versie met extra koeling gebouwd.

 • Schanskorven Systeem

  Schanskorven Systeem

  Schanskorven zijn op grond van hun weergaloze kracht, aanpassingsvermogen en bewezen betrouwbaarheid.

 • Geotextiel

  Geotextiel

  Geotextiel heeft in de laatste jaren een onmisbare plaats onder de bouwmaterialen in de civiele techniek in genomen.


CONTACT US
vennootschap naam: CeTeauFarEastCo.,Ltd.
contactpersoon: Manager
adres: Sinn-sathorn Tower 38 Floor, 77/171 Krungthonburi Road
Sub-district: Klongtonsai
land: Thailand
postcode: 10600
telefoon: +662-8620960-7
Fax: +662-8620780
E-mail: salesthailand@ceteau.com
onderzoek
landnummer Telefoonnummer
+66
Fout, ty later opnieuw.
Copyright ©2019, Verified by QuinL.co.th. All Rights Reserved.